Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 138102~1
Артикул: КТ-800731

Набір аксесуарів Our Generation Захоплююча подорож для ляльок BD37157Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1087 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Набір аксесуарів Our Generation Захоплююча подорож для ляльок BD37157Z


Це чудовий комплект, призначений для додавання чарівності у світ гри з ляльками. Цей набір пропонує дитині безліч додаткових предметів для створення захопливих пригод та досліджень.


Основні характеристики та особливості цього набору:




  1. Різноманітність аксесуарів: Набір включає в себе безліч різноманітних аксесуарів, таких як багаж, камера, карти, журнали, квитки та інші предмети, які будуть корисні для імітації подорожей.




  2. Інтерактивний досвід: За допомогою цих аксесуарів діти можуть створювати цікаві історії, рольові ігри та подорожі для своїх ляльок, що сприяє розвитку їх уяви та соціальних навичок.




  3. Якість та деталі: Аксесуари виготовлені з урахуванням якості та уваги до деталей, що гарантує тривалий строк служби та реалістичний вигляд.




  4. Сумісність: Набір аксесуарів Our Generation сумісний з ляльками цієї марки та багатьма іншими, що розширює можливості гри.




  5. Освітній аспект: Гра з цими аксесуарами допомагає дітям дізнаватися про подорожі, географію та важливість підготовки до поїздок.




Набір аксесуарів "Захоплююча подорож" для ляльок Our Generation (BD37157Z) надає дітям безліч можливостей для творчості та гри, а також дозволяє їм поринути в світ пригод та фантазії. Цей набір дарує непередавану радість та розвиває навички дітей під час гри з ляльками.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Ляльки та аксесуари
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары