Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 133191~1
Артикул: КТ-60586

Ляльки сім'я в Костюмі та сукні з мотоциклом і аксесуарами 29 см 8698B

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 922 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Ляльки сім'я в Костюмі та сукні з мотоциклом і аксесуарами 29 см 8698B


Це захоплююча іграшка, що представляє собою цілу кукольну сім'ю, готову до пригод. Набір включає чотири ляльки висотою 29 см, які стильно одягнені у костюми та плаття, а також комплектовані мотоциклом та різноманітними аксесуарами.


Основні характеристики товару:




  1. Сімейний Склад: У складі набору є чотири ляльки, які представляють різних членів кукольної сім'ї. Це створює реалістичне уявлення про сімейне життя та стимулює уяву дітей.




  2. Стильні Костюми та Плаття: Ляльки одягнені в модні та стильні костюми, що робить їх не лише ігровими персонажами, але й об'єктами модної гри. Відмінний вибір для маленьких любителів моди.




  3. Мотоцикл та Аксесуари: Набір постачається з мотоциклом, що додає елемент пригод та мобільності в ігровий процес. Аксесуари, такі як сумочки, парасольки та інші, доповнюють сюжет та дозволяють дітям створювати захопливі історії.




  4. Інтерактивна Гра: Діти можуть відтворювати сцени з повсякденного життя, вигадувати різні сюжети та розвивати соціальні навички через взаємодію з ляльками.




  5. Високоякісні Матеріали: Ляльки та аксесуари виготовлені з безпечних та міцних матеріалів, забезпечуючи довгий термін служби іграшки.




  6. Гра в Рольові Сценарії: Цей набір сприяє розвитку рольових ігор, допомагаючи дітям розвивати творче мислення та соціальні навички.




Сімейний набір ляльок з мотоциклом та аксесуарами надає дітям унікальну можливість створювати різноманітні сценарії та розвивати уяву через ігрову взаємодію з кукольною сім'єю. Ця іграшка стане захоплюючим доповненням до колекції маленьких любителів кукольного світу.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 700 гр
Категория товара Ляльки та аксесуари
Комплект поставки 2 куклы, мотороллер, аксессуары
Материал комбинированный
Пол Для девочек
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тип Ляльки
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары