Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 138101~1
Артикул: КТ-800750

Набір аксесуарів Our Generation для пікніка BD37110Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 984 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Набір аксесуарів Our Generation для пікніка BD37110Z


Набір аксесуарів для пікніка Our Generation - це ідеальний спосіб зробити гру з ляльками ще більш захопливою та цікавою як усередині будинку, так і на свіжому повітрі. У цьому наборі міститься цілий арсенал аксесуарів, які створять відчуття справжнього пікніка в масштабі лялькового світу.


До комплекту входить цілих 24 предмети, включно з кошиком для пікніка, посудом (склянки, тарілки, виделки, ложки, ножі), термосом, серветками, ковдрою, міні-бутербродами, фруктами, солодощами, напоєм, пакетом чипсів і навіть фризбі. Ці деталі дають змогу дітям втілити свої творчі ідеї, створюючи безліч реалістичних сценаріїв гри.


Крім того, набір сприяє розвитку різних навичок у дітей, включно з дрібною моторикою рук, логічним мисленням, уважністю, кмітливістю, кмітливістю та посидючістю. Дитина може не тільки насолоджуватися грою, а й розвивати свої соціально-комунікативні навички, граючи з ровесниками або навіть залучаючи до гри дорослих.


Важливо відзначити, що всі елементи набору виготовлені з безпечної та якісної пластмаси, що гарантує додатковий рівень безпеки для дитини під час гри. Цей набір дає змогу дітям зануритися у світ фантазії та пригод, створюючи незабутні моменти гри з ляльками.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Ляльки та аксесуари
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары