Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 135476~1
Артикул: КТ-805016

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Toxic Trooper FNT0075

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 567 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Toxic Trooper FNT0075


Це унікальне доповнення для колекції прихильників гри Fortnite. Персонаж Toxic Trooper, представлений у цій фігурці, відомий своїм загадковим виглядом та хімічною зброєю. Ось ключові характеристики цієї колекційної фігурки:




  1. Реалістичний дизайн: Фігурка виготовлена з високою деталізацією, що надає їй реалістичний і впізнаваний вигляд, точно відповідаючи обличчю персонажа Toxic Trooper з гри Fortnite.




  2. Унікальний персонаж: Toxic Trooper - це персонаж з індивідуальністю та загадковістю. Фігурка передає його особливості та стиль, дозволяючи шанувальникам насолоджуватися атмосферою гри в реальному світі.




  3. Частина колекції Fortnite: Ця фігурка є частиною колекції Fortnite, що робить її привабливим елементом для колекціонерів та фанатів гри.




  4. Сумісність з іншими фігурками: Фігурка сумісна з іншими колекційними елементами з серії Fortnite, що дозволяє створювати унікальні композиції та розширювати свою колекцію.




  5. Високоякісні матеріали: Використання якісних матеріалів гарантує тривалий термін служби фігурки, зберігаючи її початковий зовнішній вигляд.




Ця фігурка стане відмінним подарунком для тих, хто захоплений світом Fortnite, а також чудовим способом розширити колекцію та відчути атмосферу гри поза віртуальним простором.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Роботи і трансформери
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары