Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 137671~1
Артикул: КТ-20231

Іграшка Військовий транспорт Технок 9185

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 430 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Іграшка "Військовий транспорт" Технок 9185


Новий захопливий набір "Військового транспорту" із серії "Мілітарі" обіцяє принести велику порцію радості та емоцій як дітям, так і дорослим. Ця колекція швидких автомобілів, маневрових вертольотів, потужних позашляховиків і автовозів стане, безперечно, найбажанішим подарунком для кожного маленького автолюбителя.


Великий автовоз, що поєднується з двома гелікоптерами, створює ефектний вигляд і гарантує додатковий рівень захоплення. Вертольоти, вирушаючи на допомогу військовим у небезпечних ситуаціях, сховані в захисних кольорах: хакі, сірий, чорний і пісочний, що дає змогу легко маскуватися в різних умовах.


Швидкі та маневрені гелікоптери оснащені потужними гвинтами та великими шасі, що забезпечує їм стабільність і можливість розвивати вражаючу швидкість. Кабіни вертольотів відчиняються, де можна розмістити фігурку пілота або улюблену іграшку, додаючи реалізму грі.


Вертольоти декоровані яскравими патріотичними наліпками, а автовоз має два майданчики для транспорту та відкидний трап для заїзду. З відкритою кабіною вони запрошують відважних супергероїв за кермо.


Цей набір транспорту гарантовано принесе неймовірну радість вашому малюкові, надаючи йому можливість вигадати захопливі ігри - від розвідки й атаки до переслідувань і знищення ворогів. З "Військовим транспортом" діти виведуть свою творчість і фантазію на новий рівень, відтворюючи захопливі військові події.


Ця іграшка, призначена для дітей від 3-х років, стане не тільки захопливою розвагою, а й інструментом для розвитку дитячої уяви та творчості.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 900 гр
Категория товара Транспорт і техніка
Комплект поставки автовоз, гелікоптер-2шт
Материал пластик
Производитель Технок
Страна производитель Украина
Тематика Військові та військова техніка
Тип Набір
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары