Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 118392~1
Артикул: КТ-15531

Дитяча Гірка з тунелем DOLONI-TOYS Червоно-жовта 01470/2

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 4509 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Дитяча Гірка з тунелем DOLONI-TOYS Червоно-жовта 01470/2



Це чудовий спосіб розважити малюків і подарувати їм незабутні враження! Цей ігровий комплекс спеціально створений для енергійних діток, які люблять круті спуски і захоплюючі ігри в тунелі.


Яскравий дизайн гірки ідеально впишеться в інтер'єр вашого будинку, дитячого садка чи розважального комплексу. І ще, його можна використовувати на вулиці, що робить цю іграшку актуальною в будь-яку пору року.


Гірка призначена для дітей, які вже впевнено рухаються, уважно слухають батьків і розуміють, що катання з великої гірки - це не лише веселощі, але й велика відповідальність за свою безпеку.


Дитяча гірка від DOLONI-TOYS оснащена сходами та двома ручками, що допомагають малятам утримувати рівновагу. Є захисні бортики, які запобігають випаданню дитини. Піднявшись наверх, дитина може насолоджуватися спуском по крутому схилу. Розміри гірки: висота - 98 см, ширина - 180 см, довжина - 270 см. Довжина спуску становить 130 см.


Також в комплекті йде тунель, який додає додаткове місце для цікавих ігор. Діти можуть грати в хованки, бігати туди-сюди і спускатися з гірки. Наявність круглих отворів в тунелі дозволяє світлу проникати всередину, створюючи додатковий інтерес.


Деталі тунелю легко з'єднати і закріпити гвинтами. Іграшка підходить для дітей від 1 року і вагою до 25 кг, забезпечуючи їм гарний настрій і активний часпроведення!



Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Басейни та ігрові центри

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары