Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 137894~1
Артикул: КТ-807939

Книга Все для свята. День народження пірата (р) 8398

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 51 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Книга Все для свята. День народження пірата (р) 8398


Книга "Все для свята. День народження піратів (р) 8398" - Джерело натхнення для яскравого свята!


Книга "Все для свята. День народження піратів" (р) 8398 - це ваш надійний провідник у світі веселих та захоплюючих свят у стилі піратів. Якщо ви плануєте влаштувати день народження для своєї дитини, який буде наповнений пригодами, веселощами та морськими скарбами, то ця книга ідеально підходить для надихання та практичних порад.


Основні характеристики:




  1. Піратська Тема: Книга пропонує багатий вибір ідей та порад для проведення свята в стилі справжніх піратів. Від декорацій до костюмів, вона допоможе вам створити атмосферу справжньої пригоди.




  2. Ігри та Розваги: В ній ви знайдете безліч піратських ігор, конкурсів і розваг, які залучать дітей та дорослих, зробивши ваше свято незабутнім.




  3. Докладні Інструкції: Книга включає послідовні інструкції щодо створення піратських атрибутів, кулінарних шедеврів та інших елементів свята.




  4. Декорації та Костюми: Ви дізнаєтеся, як прикрасити приміщення, створити незвичайні костюми та аксесуари, щоб кожен гість відчув себе частиною піратської команди.




  5. Ідеї для Подарунків: Книга також надає поради щодо вибору подарунків і ідеї для їхньої вручення, відповідно до піратської теми.




Книга "Все для свята. День народження піратів (р) 8398" - це ваш надійний супутник при організації яскравого та захоплюючого дня народження. Вона допоможе вам здійснити піратські фантазії та зробити свято незабутнім для вашої дитини та її друзів.


Можна купити вже зараз

Характеристики
Вес 260 гр
Категория товара Дитячі книги для читання
Производитель Другие
Тематика Пірати
Тип Книги

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары