Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 140017~1
Артикул: КТ-802412

Набір для ліплення "Заморожені солодощі" Tutti-Frutti BJTT14861

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 377 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Набір для ліплення "Заморожені солодощі" Tutti-Frutti BJTT14861


Набір для ліплення "Заморожені солодощі" Tutti-Frutti - це творчий комплект, спеціально розроблений для дітей, які цікавляться ліпленням і хочуть створювати різноманітні ліпні солодощі, такі як морозиво, тістечка та інші десерти. Цей набір надає дітям можливість розвивати свою фантазію і творчі навички, створюючи унікальні та апетитні на вигляд ліпні солодощі.


Ось основні характеристики цього товару:



  1. Пластилін: До комплекту включено різнокольорові порції пластиліну, які легко формуються та дають змогу дітям створювати різні елементи солодощів.

  2. Інструкції та форми: Набір містить інструкції та ілюстрації, які допоможуть дітям створювати конкретні види солодощів. Крім того, набір може містити форми, які полегшують створення різних елементів десертів.

  3. Аксесуари: У наборі є додаткові аксесуари, як-от маленькі столові прибори, тарілки, чашки та інші деталі для надання реалізму створеним солодощам.

  4. Творчість і розвиток: Цей набір сприяє розвитку дитячої творчої фантазії, дрібної моторики та координації рухів. Діти можуть створювати свої власні десерти, розкриваючи свій потенціал і розвиваючи навички ліплення.

  5. До набору входить: 3 упаковки маси з ароматами ванілі, винограду та бананів, машинка для прес-форм, ложечки для коктейлів, ложечка для морозива, формочки для морозива, набір для коктейлів.


Набір для ліплення "Заморожені солодощі" Tutti-Frutti надає дітям можливість не тільки розвивати свої художні навички, а й створювати унікальні ліпні десерти, що робить його чудовим вибором для творчих ігор і розвитку.


Встигніть купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 900 гр
Категория товара Набори для ліплення
Комплект поставки масса для моделирования-350гр, аксессуары
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тип Наборы для лепки
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары