Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 140018~1
Артикул: КТ-801782

Набір для ліплення "Пікнік" Тутті Фрутті BJTT14817

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 385 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Набір для ліплення "Пікнік" Тутті Фрутті BJTT14817


Набір для ліплення "Пікнік" Тутті Фрутті - це творчий і розвивальний ігровий комплект, створений спеціально для дітей, які цікавляться ліпленням і хочуть створювати кумедні сцени пікніка. Цей набір забезпечує все необхідне для того, щоб діти могли моделювати різноманітні елементи, пов'язані з пікніком на свіжому повітрі.


У комплекті ви знайдете такі елементи:



  1. Пластилін: До комплекту включено різнокольорові порції пластиліну, який легко формується в різні фігурки і предмети, пов'язані з пікніком. Цей пластилін безпечний для дітей і не вимагає особливих навичок для ліплення.

  2. Інструкції: Набір містить інструкції та ілюстрації, які допоможуть дітям створювати різні елементи пікніка, як-от кошики з їжею, пледи, стільці, гамаки та інші аксесуари для пікніка.

  3. Аксесуари: У комплекті є додаткові аксесуари, як-от мініатюрні посуд, пляшки, їжа, столові прилади та інші деталі, щоб зробити сцени пікніка реалістичнішими.

  4. Креативність і розвиток: Набір "Пікнік" дає змогу дітям розвивати свою фантазію, моторику та творчі здібності. Вони можуть створювати власні історії та сценарії, пов'язані з пікніком, що сприяє їхньому розвитку.

  5. У наборі: 4 баночки з пластиліном по 128 г;1 пресформа;2 преси з трафаретами;1 рол-гойдалка;4 ножі для різання тіста;3 молоточки;1 гойдалка;4 тарілочки;4 ножі;4 виделки.


Набір для ліплення "Пікнік" Тутті Фрутті являє собою прекрасний спосіб для дітей провести творчий час, створюючи унікальні сцени пікніка і розвиваючи свої навички ліплення.


Встигніть купити вже сьогодні!


Характеристики
Вес 1 кг
Категория товара Набори для ліплення
Комплект поставки тесто-4*128гр, аксессуары для лепки
Производитель Другие
Тип Наборы для лепки
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары