Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 141232~1
Артикул: КТ-100916

Картина по номерах Пізанська башня Strateg 30х40 см SS-6608

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 213 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Картина за номерами Пізанська вежа Strateg 30х40 см SS-6608

"Картини за номерами Strateg" - це набори для творчості та релаксації, призначені для створення яскравих та виразних картин на полотні. Ці набори дозволяють як початківцям художникам, так і досвідченим майстрам створювати твори мистецтва, дотримуючись поетапної інструкції та використовуючи заздалегідь пронумеровані області на полотні та фарбі.

Основні характеристики категорії товару "Картини за номерами Strateg" включають:

  1. Комплектуючі: Шкірний набір включає полотно з контурним малюнком та цифрами, палітру акрилових фарб, кисті різних розмірів та інструкцію. Ці компоненти допомагають створити картини з високим ступенем деталізації та реалізму.

  2. Простота використання: всіх вікових категорій та рівнів художніх навичок. Процес створення картиною за номерами Strateg інтуїтивно зрозумілий і легко освоюється. Просто дотримуйтесь інструкцій та заповнюйте контури фарбами з відповідними номерами. Strateg" пропонує широкий вибір мотивів, починаючи від природи та тварин, закінчуючи абстрактними та сюрреалістичними композиціями. Це дозволяє кожному знайти картину, яка відповідає їх смакам та інтересам. Творчий релакс: Робота над картинами номерам - це не лише спосіб розвинути художні здібності, а й чудовий спосіб розслабитися та відволіктися від повсякденних турбот. Ця творча діяльність може служити чудовим засобом зняти стресу і насолодитися процесом творчості. Strateg можуть бути чудовим подарунком для дітей та дорослих, особливо для тих, хто цікавиться живописом чи шукає новий хобі. Вони також можуть послужити чудовим варіантом для сімейних вечорів та творчих подій. годину в захоплююче і творче заняття, і результатом будуть яскраві та унікальні картини, створені власноруч.

    Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Картини за номерами

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары