Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 112380~1
Артикул: КТ-161148

Настільна гра CHEN LE 3в1 шахи та шашки з картами 8188,14

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 571 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Настільна гра CHEN LE 3в1 шахи та шашки з картами 8188-14


Це захопливий комплект, який забезпечить різноманіття вашого гри ввечері. Ось основні характеристики цього захоплюючого набору:




  1. Універсальність: Поєднання трьох популярних настільних ігор - шахи, шашки і карткова гра, забезпечує різноманіття гри і можливість вибору в залежності від настрою.




  2. Якісні матеріали: Високоякісні матеріали, використані при виготовленні гри, забезпечують довгий термін служби і приємне тактильне відчуття під час гри.




  3. Яскравий і привабливий дизайн: Яскравий дизайн гри і фігур робить гру привабливою і підходить для гри як дорослим, так і дітям.




  4. Інтелектуальний розвиток: Шахи і шашки - це не тільки захопливі ігри, а й відмінні тренажери для розвитку логічного мислення, стратегічного планування і тактичних навичок.




  5. Компактність: Компактний розмір гри і аксесуарів робить цей набір зручним для транспортування, що дозволяє насолоджуватися грою будь-де.




  6. Гра з друзями та сім'єю: Цей набір підходить для гри як в колі сім'ї, так і в компанії друзів, сприяючи веселому відпочинку і створенню приємної атмосфери.




  7. Прості правила: Прості правила гри роблять CHEN LE 3в1 доступною для гри навіть для новачків, при цьому вона залишається захоплюючою для досвідчених гравців.




З цією настільною грою у вас завжди буде можливість обрати відповідний формат розваг, а різноманіття ігор забезпечить захоплюючі моменти для всіх учасників.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 900 гр
Гарантия 14 дней
Категория товара Настільні ігри
Количество игроков Для 2-х
Пол Для всех
Производитель Другие
Размер 31*27,3*4 см.
Страна производитель Китай
Тематика Магнитные
Тип Шахи
Возраст от 6 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары