Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 134804~1
Артикул: КТ-807173

Плюшева іграшка Minecraft Adventure Sea Turtle Plush 90423AYK

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 864 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Плюшева іграшка Minecraft Adventure Sea Turtle Plush 90423AYK


Це захоплюючий м'який товариш, інспірований популярною відеогрою Minecraft. Ця морська черепаха принесе в дитячий світ веселощі та пригоди, стаючи чудовим другом для любителів гри та просто любителів м'яких іграшок.


Основні характеристики товару:




  1. Дизайн Minecraft: Іграшка виконана в стилі Minecraft, з унікальними деталями і характерним оформленням, що робить її привабливою для прихильників цієї популярної гри.




  2. Плюшевий матеріал: М'який і приємний на дотик матеріал плюша робить іграшку ідеальним об'єктом для обіймання та ласк.




  3. Ігровий аксесуар: Ця плюшева морська черепаха може стати частиною гри для дітей, дозволяючи їм втілювати різні сценарії та пригоди в своїх іграх.




  4. Реалістичні деталі: Увага до деталей надає іграшці реалістичний вигляд, що робить її ще більш привабливою для дітей, які люблять сприймати іграшки як частину свого уявного світу.




  5. Прекрасний подарунок: Іграшка Minecraft Adventure Sea Turtle Plush може стати чудовим подарунком для дітей, захоплених світом Minecraft, або просто для тих, хто цінує м'які та затишні іграшки.




  6. Колекційна цінність: Для колекціонерів та фанатів Minecraft ця плюшева морська черепаха стане відмінним доповненням до їхньої колекції.




Плюшева іграшка "Minecraft Adventure Sea Turtle Plush" (90423AYK) призначена радувати дітей м'якістю, стильним дизайном і можливістю втілити у життя захоплюючі пригоди в світі Minecraft.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 170 гр
Категория товара Герої мультфільмів і супергерої
Материал комбинированный
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тематика Кіно та мультфільми
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары