Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 139593~1
Артикул: КТ-806816

Пазл Janod English Puzzle Я вивчаю алфавіт англійська мова J02705

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 454 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Пазл Janod English Puzzle Я вивчаю алфавіт англійська мова J02705


Пазл Janod English Puzzle J02705 - це захоплююча та освітня іграшка, спеціально розроблена для дітей, які бажають вивчати англійський алфавіт. Цей пазл є ідеальним засобом поєднати розвагу і освіту в одному продукті.


Основні характеристики товару:




  1. Алфавітний навчальний матеріал: Пазл Janod English Puzzle J02705 складається з 28 великих елементів, кожен з яких представляє одну з літер англійського алфавіту. Ці яскраві та надійні деталі допоможуть дітям запам'ятовувати та впізнавати літери.




  2. Яскравий та креативний дизайн: Кожну літеру супроводжує весела ілюстрація, яка відповідає початковій літері слова. Це робить навчання літер більш цікавим та запам'ятовуючим.




  3. Якісні матеріали: Пазл виготовлений із дерева високої якості, що робить його міцним і довговічним. Деталі легко збираються та розбираються, що сприяє розвитку моторних навичок у малят.




  4. Навчання через гру: Цей пазл сприяє розвитку мови, лексики та навичок читання англійською мовою. Діти можуть грати з пазлом разом з батьками або самостійно, вчасно і весело проводячи час.




  5. Ідеальний подарунок: Пазл Janod English Puzzle J02705 чудово підходить як подарунок для дітей, особливо для тих, хто починає свій шлях в вивченні англійської мови. Це унікальне поєднання освіти та розваги.




Пазл Janod English Puzzle J02705 - це відмінний спосіб допомогти дітям освоїти англійський алфавіт, розвиваючи при цьому їх інтелектуальні та моторні навички.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 900 гр
Категория товара Пазли
Количество деталей 28
Материал картон
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тематика Навчальні
Тип Пазли
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары