Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 139964~1
Артикул: КТ-808285

Навушники eKids Warner Bros Superman Mic eKids Warner Bros Superman Mic RI-M40SUFXV7

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1085 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Навушники eKids Warner Bros Superman Mic RI-M40SUFXV7


Навушники eKids Warner Bros Superman Mic RI-M40SUFXV7 - це високоякісні навушники, створені спеціально для шанувальників всесвіту DC Comics і, звісно ж, Супермена. Вони мають низку унікальних характеристик, які роблять їх ідеальним вибором для любителів музики і коміксів.


Основні характеристики:




  1. Ексклюзивний дизайн Супермена: Навушники виконані в стильному дизайні, натхненному символікою та кольорами Супермена, що робить їх чудовим аксесуаром для прихильників цього легендарного супергероя.




  2. Інтегрований мікрофон: Наявність вбудованого мікрофона дає змогу вам легко приймати дзвінки, керувати гучністю звуку та перемикатися між треками прямо з навушників, що робить їх ідеальними для музики та дзвінків під час переміщення.




  3. Відмінна якість звуку: Навушники eKids Warner Bros Superman Mic RI-M40SUFXV7 забезпечують видатну якість звуку. Вони оснащені динаміками, які надають чіткий і глибокий звук, дозволяючи вам насолоджуватися музикою з максимальним комфортом.




  4. Зручність і комфорт: Ці навушники мають ергономічний дизайн, забезпечуючи комфортне носіння навіть протягом тривалих періодів часу. Регульована головна дуга та м'які амбушури гарантують, що вони підійдуть для всіх розмірів голови.




  5. Універсальна сумісність: Навушники сумісні з більшістю пристроїв, включно зі смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими аудіопристроями з роз'ємом 3,5 мм.




  6. Міцність і надійність: Виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечує тривалий термін служби. Вони підходять як для щоденного використання, так і для подорожей.




Навушники eKids Warner Bros Superman Mic RI-M40SUFXV7 - це чудовий вибір для тих, хто шукає якісні та стильні навушники з ексклюзивним дизайном Супермена, відмінною якістю звуку і зручністю у використанні. З ними ви зможете поринути у світ музики і коміксів з максимальним комфортом.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 350 гр
Категория товара Електронні ігри
Производитель Другие
Страна производитель Китай

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары