Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 180701~1
Артикул: КТ-880084

Настільна Гра " Єнергія Плюс 1000 єлементівПоліцейські на захисті правопоря Ен.1459

  • 235 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика
Настільна командна гра ПОЛІЦЕЙСЬКІ НА ЗАХИСТІ ПРАВОПОРЯДКУ — авторська патріотична сімейна гра Олени Рибакової ідеально підійде для сімейного дозвілля та виховання дітей віком від 6 років.



Склавши присягу на вірність Українському народові та отримавши свій персональний жетон поліцейського, юні патрульні вирушають на перше чергування. Кожен патруль складається з двох поліцейських та має власний маршрут (три патрулі й відповідно — три маршрути). Ця гра може бути командною, якщо буде шість гравців. На кожному маршруті на патрульних чекає п’ять правопорушень, які треба зупинити. Кожне правопорушення, позначене відміткою (кружечком зі стрілкою) певного кольору. Перший маршрут – малиновий, другий – салатовий, третій – червоний. Потрапивши на такий кружечок, гравець бере відповідну картку та читає її вголос, після цього правопорушення вважається зупиненим. Також на кожному маршруті трапляються кружечки, де гравці беруть одну з карток "Це цікаво!" та читають її вголос.

Важливий нюанс! Пройшовши свій маршрут та потрапивши до позначки «Кінець маршруту», патрульні не закінчують гру. Вони продовжують рухатися наступним чином: поліцейські з першого маршруту йдуть до початку третього, а патрульні з третього маршруту мають дістатися на початок першого. Патруль з другого маршруту, дійшовши до позначки «розвилка», сам обирає, яким маршрутом рухатися далі. Якщо патруль зупинить правопорушення на чужому маршруті, він отримає для себе картку іншого кольору і суттєвий бонус, оскільки картка з іншого маршруту оцінюється вдвічі дорожче!
Характеристики
Вес 0,4 кг
Категория товара Настільні ігри
Количество игроков 03/Jun
Комплект поставки ігр.поле, кубик, фішки-18шт, картки-48,
Материал картон, пластмаса
Назначение Для всієї родини
Пол Для всіх
Производитель Енергія Плюс
Размер 26х26х6 см
Страна производитель Україна
Тип Розвиваючі
Упаковка картонна коробка
Язык український
Возраст від 6 років

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары