Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 144190~1
Артикул: КТ-806222

Набір з 12 слайдів Microscience Eastcolight для вивчення під мікроскопом ES10311

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 517 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Набір з 12 слайдів Microscience Eastcolight для вивчення під мікроскопом ES10311


Цей набір є дивовижним та освітнім інструментом, який допоможе вам досліджувати світ мікроскопічних об'єктів з дивовижною деталізацією. Цей набір складається з 12 скляних слайдів, кожен з яких містить зразки різноманітних мікроорганізмів і дрібних структур.


Основні характеристики набору:




  1. Різноманітність зразків: Набір включає в себе 12 слайдів з різними мікроскопічними об'єктами, такими як бактерії, водорості, мінерали, тканини рослин і тварин, пилеця та багато іншого. Це дозволяє дослідникам отримати різнобічний досвід і поглибити своє розуміння мікросвіту.




  2. Висока якість: Слайди виготовлені з прозорого скла з високою прозорістю та міцністю. Це забезпечує чіткість і чистоту зображень при спостереженні під мікроскопом.




  3. Підходить для різних типів мікроскопів: Набір слайдів Eastcolight сумісний з більшістю типів мікроскопів, що робить його ідеальним інструментом як для початківців, так і для досвідчених дослідників.




  4. Освітнє застосування: Цей набір є відмінним освітнім засобом для шкільних проектів, наукових досліджень, а також для любителів мікроскопії. Він допомагає учням та цікавим розумам зануритися в світ науки та біології.




  5. Практичне зберігання: Слайди упаковані в міцний пластиковий контейнер, який забезпечує їх безпечне зберігання та захист від пошкоджень.




Набір з 12 слайдів Microscience Eastcolight для вивчення під мікроскопом ES10311 - це відмінний спосіб ознайомитися з дивовижним світом мікроскопічних структур і організмів. Він підходить для освітніх цілей, а також для любителів науки та мікроскопії, дозволяючи вам розширити свої знання та дослідницькі можливості.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 200 гр
Категория товара Оптичні прилади
Комплект поставки 12 слайдов (36 уникальных образцов)
Материал комбинированный
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тематика Навчальні
Возраст от 8 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары