Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 132178~1
Артикул: КТ-40205

Набір водяної зброї з маскою та щитом YYS-07

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 683 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Набір водяної зброї з маскою та щитом YYS-07


Це ідеальне рішення для активних літніх розваг і веселих боїв на свіжому повітрі. Цей набір включає в себе водяну зброю, маску і щит, надаючи можливість створювати захоплюючі водні битви.


Основні характеристики:


1. Водяна зброя: Високоякісна водяна зброя в комплекті забезпечує максимальну дальність бризк і інтенсивність водяних струменів, створюючи захоплюючі бої.


2. Маска: Маска в комплекті захищає обличчя від бризк і додає елемент таємниці в ігровий процес, роблячи битви ще більш захоплюючими.


3. Щит: Щит надає додатковий захист і дозволяє стратегічно використовувати його під час сражень, роблячи гру більш тактичною.


4. Легкий і міцний дизайн: Набір виготовлений з легких, але міцних матеріалів, що забезпечує комфортне використання і тривалий термін служби.


5. Ідеально для літніх ігор: Набір підходить для використання на пляжі, у басейні або в задньому дворі, додаючи літнім іграм додаткову інтерактивність і веселощі.


6. Веселі родинні моменти: Підходить для ігор як для дорослих, так і для дітей, підтримуючи активний відпочинок і створюючи веселі родинні моменти.


Набір водяної зброї з маскою та щитом YYS-07 - відмінний спосіб оживити літні дні і додати яскравих вражень у ваш відпочинок. Зануртесь у світ водних пригод і насолоджуйтеся захоплюючими боями серед своїх друзів і родини.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 800 гр
Категория товара Дитяча зброя
Пол Для мальчиков
Производитель Другие
Размер 73*31*9 см
Страна производитель Китай
Тематика Водне
Тип Набір
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары