Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 134183~1
Артикул: КТ-100457

Набір для дитячої творчсоті Mundi sand Strateg 39000

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 375 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Набір для дитячої творчсоті Mundi sand Strateg 39000


Набір "Mundi sand" - це неповторна можливість для маленьких дослідників зануритися в захопливий світ творчості та відкрити для себе велич і красу різних країн просто у власній кімнаті. Цей набір не просто іграшка - це магічна пісочна подорож, що поєднує в собі веселу гру, творчість і навчання.


У цьому наборі діти матимуть у своєму розпорядженні 3D ігрове поле, яке перетворюється на справжню мапу світу з дорогами, морями та місцями для будівництва найвідоміших архітектурних чудес. Кожна будівля чекає на свого майстра, і завдяки дев'яти різновидам кінетичного піску в наборі, діти зможуть легко втілити свої творчі задуми в життя. Від Колізею і Сфінкса до Парфенона і Великої китайської стіни - обмежень у творчості просто не існує!


Але це лише частина чудес, які приховані в цьому наборі. Особливість кінетичного піску полягає в його унікальних властивостях. Він м'який, пластичний і антибактеріальний, що дає змогу дітям вільно експериментувати і втілювати свої ідеї в життя. Цей пісок не висихає, не прилипає до рук і не розсипається, що дає змогу дітям насолоджуватися творчим процесом без будь-яких обмежень.


Завдяки "Mundi sand" діти не тільки розвивають свою фантазію і творчість, а й удосконалюють свою моторику і рухові навички. Вони м'ятимуть, формуватимуть, стискатимуть і розтягуватимуть пісочну масу, даючи змогу своїм рукам і мозку працювати разом над створенням унікальних шедеврів.


Отже, "Mundi sand" - це не лише набір для гри, а й вікно у світ творчості та досліджень, де кожен маленький архітектор чи мандрівник може знайти своє місце та створити свій власний шедевр.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 1,4 кг
Категория товара Набори для ліплення
Комплект поставки кинет. песок-1кг, пасочки-11шт, песочница
Производитель Стратег Украина
Страна производитель Украина
Тип Кінетичний пісок
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары