Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
  • Набір для малювання водою «My Little Pony» Dodo 200445
Код: 171695~1
Артикул: КТ-170661

Набір для малювання водою «My Little Pony» Dodo 200445

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: DoDo
  • 265 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика
Відкрийте для вашої дитини захоплюючий світ творчості з набором водних розмальовок від DoDo! Цей набір створений спеціально для маленьких художників, щоб вони могли розвивати свої навички малювання в легкий та цікавий спосіб.

Особливості:

Інноваційний підхід до малювання: Використовуйте тільки воду для створення яскравих та барвистих малюнків. Просто намочіть пензлик у воді та проведіть ним по сторінках, і з'являться чарівні кольори.
Безпечні матеріали: Всі матеріали в наборі виготовлені з безпечних для дітей компонентів, що дозволяє користуватися ними без жодного ризику для здоров'я.
Легкість використання: Набір не вимагає додаткових фарб або фломастерів. Всі кольори вже заховані у сторінках, які активуються водою.
Розвиток навичок: Допомагає розвивати дрібну моторику, координацію рухів та уяву дитини, стимулюючи її творчу активність.
Зручний формат: Ідеально підходить для використання вдома, в дорозі або в гостях. Маленький формат та легкість перенесення роблять його чудовим варіантом для будь-якої ситуації.
Різноманітність дизайнів: У наборі представлені різні малюнки, що зробить процес малювання ще цікавішим та різноманітнішим для вашої дитини.
Набір водних розмальовок DoDo - це чудовий спосіб заохотити дитину до творчості, розвинути її художні здібності та надати багато годин захоплюючих занять. Подаруйте вашому малюкові радість від малювання з цим чудовим набором!
Характеристики
Вес 0,15 кг
Категория товара Навчання
Комплект поставки 8 водних розмальовок, водний маркер-1шт
Материал комбінований
Производитель DoDo
Размер 15х18х2 см
Страна производитель Україна
Тематика Розважальні
Тип Розмальовки
Упаковка картон
Возраст від 3 років

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары