Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 137573~1
Артикул: КТ-806150

Набір для ляльок LORI "Меблі для вітальні" LO37012Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 449 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Набір для ляльок LORI "Меблі для вітальні" (LO37012Z)



Набір для ляльок LORI "Меблі для вітальні" (LO37012Z) - це неймовірно деталізований і стильний набір меблів, створений спеціально для прикраси вітальні у світі ваших ляльок LORI. Цей набір пропонує нескінченні можливості для розвитку уяви і творчості вашої дитини, надаючи можливість створити затишне і модне простір для своїх лялькових персонажів.


Основні характеристики:




  1. Реалістичний дизайн: Меблі для вітальні LORI створені з великою увагою до деталей. Від мініатюрних подушок і дивана до стильного журнального столика, кожний елемент цього набору має неперевершену проробку.




  2. Комплектація: До комплекту входять диван, два крісла, журнальний столик, подушки та інші аксесуари, щоб зробити вітальню вашої ляльки максимально комфортною та гармонійною.




  3. Стимулювання уяви: Цей набір заохочує дітей розвивати свою уяву та створювати захоплюючі історії для своїх ляльок LORI. Він підходить для сюжетних і рольових ігор.




  4. Якість та безпека: Виготовлений з безпечних і довговічних матеріалів, які легко чистяться і підходять для тривалого використання.




  5. Сумісність: Меблі LORI сумісні з ляльками LORI та іншими ляльками розміром приблизно 15 см, що дає можливість дітям створювати різноманітні сцени і миті у житті своїх ляльок.




Набір для ляльок LORI "Меблі для вітальні" (LO37012Z) - це прекрасний спосіб збагатити ігровий світ вашої дитини і розвинути її творчі здібності. Він надає унікальну можливість створити затишне і модне місце для відпочинку та зустрічей у світі ляльок.



Встигніть купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 400 гр
Категория товара Лялькові будиночки та меблі
Материал пластик
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тематика Меблі для ляльок
Тип Набір
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары