Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
  • Набір для гри з піском у рюкзаку ТехноК 0310
Код: 178596~1
Артикул: КТ-20065

Набір для гри з піском у рюкзаку ТехноК 0310

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Технок
  • 348 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика
Набір для гри з піском ТехноК арт.0310 у рюкзаку виконаний в рожевій гаммі кольорів - чудове поєднання комфорту, стилю та сучасних іграшкових трендів.

У наборі зібрано все необхідне для творчих ігор у пісочниці, чи на пляжі. Маленьке відерце стане в нагоді для гри й створення унікальних піщаних замків. Яскраві грабельки та лопатка допоможуть вашій дитині створювати різноманітні фігурки з піску. Завдяки формочці у вигляді тваринки дитина зможе легко ліпити милі скульптури. Лійка допоможе швидко зволожувати пісок для кращого формування будівель, а також підійде для поливу квітів та дерев у садку. У набір також входить кораблик та міні-самоскид для урізноманітнення гри та розвитку фантазії малечі.



А головна родзинка цього набору – це оригінальні формочки для піску у вигляді морозива в ріжку та кекса з вершками. Із такими іграшками дитина може влаштувати власний кіоск з морозивом та запросити друзів гратися разом. Приготувати іграшкове морозиво та кексик з піску малечі допоможе спеціальна ложка призначена саме для цього.

Набір для гри з піском у рюкзаку має безліч переваг, адже це водночас і чудовий рюкзак, і набір цікавих іграшок.



Для батьків набір теж дуже зручний: усі необхідні речі для прогулянки зібрані в одному місці. Після гри іграшки можна скласти в рюкзачок і легко переносити. Елементи набору та сам рюкзачок легко миються під проточною водою і швидко сохнуть, готуючись до нових ігор.



У наборі 13 елементів: рюкзак – 1 шт., відерко – 1 шт., лійка – 1 шт., лопатка – 1 шт., граблі – 1 шт., машинка – 1 шт., кораблик – 1 шт., формочка «тваринки» – 1 шт., стаканчик ріжок – 1 шт., формочка кекс – 1 шт., формочка півкуля – 1 шт., формочка конус – 1 шт., ложка – 1 шт.
Характеристики
Вес 0,6 кг
Категория товара Іграшки для пісочниці
Комплект поставки рюкзак, відерко, лійка, лопатка, граблі, машинка,
Материал пластик, текстиль, метал
Производитель Технок
Размер 21х24х11 см
Страна производитель Україна
Тематика Пісочниця
Тип Набір для пісочниці
Возраст від 3 років

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары