Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 134171~1
Артикул: КТ-191236

Набір дерев'яних фігурок Тварини на фермі 900521

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 416 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Набір дерев'яних фігурок Тварини на фермі 900521


Це захоплюючий та освітній набір для маленьких дослідників і любителів тварин. Цей набір включає різноманітні дерев'яні фігурки, які зображують різних фермерських тварин, створюючи цікавий ігровий простір та сприяючи розвитку фантазії.


Основні характеристики:




  1. Різноманіття тварин: Набір включає в себе дерев'яні фігурки різних фермерських тварин, таких як корови, кури, коні, свині та інші. Це дозволяє дітям вивчати та досліджувати різноманіття світу тварин.




  2. Дерев'яний матеріал: Фігурки виготовлені з високоякісного дерева, забезпечуючи міцність і довговічність іграшок. Такий матеріал безпечний для здоров'я дітей.




  3. Освітня складова: Набір не лише надає можливість для творчої гри, але і вчить дітей впізнавати різні тварини, їх особливості та ролі на фермі.




  4. Інтерактивність та уява: Фігурки сприяють розвитку уяви та соціальних навичок дітей, створюючи умови для взаємодії з іншими дітьми та дорослими.




  5. Підходить для різних ігрових сценаріїв: Набір підходить для створення різних ігрових сценаріїв, включаючи рольові ігри, навчання або просто творчий відпочинок.




Набір дерев'яних фігурок "Тварини на фермі" 900521 - чудовий вибір для різностороннього та веселого розвитку дітей, збагачуючи їх досвід і дозволяючи поглибитися в захоплюючий світ фермерського життя.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 520 гр
Категория товара Навчання
Количество деталей 17
Материал дерево
Производитель ИГРОТЕКО
Страна производитель Украина
Тип Набір
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары