Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 131696~1
Артикул: КТ-50593

Ведмедик м'який у комбінезоні коричневий і білий в асортименті 5349/33

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 696 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Ведмедик м'який у комбінезоні коричневий і білий в асортименті 5349/33


Це ідеальний плюшевий друг для вашого малюка. Її затишний коричневий і білий комбінезон надає їй чарівний зовнішній вигляд. Цю м'яку іграшку пропонують у асортименті, що додає елемент сюрпризу при виборі.


Основні характеристики:


1. М'якість та ніжність: Матеріали високої якості забезпечують приємне відчуття м'якості при дотику, що робить іграшку ідеальною для обіймання.


2. Яскравий дизайн: Мишка має привабливий коричневий і білий колір комбінезону, що робить її не лише м'якою, а й стильною іграшкою.


3. Безпечні матеріали: Іграшка виготовлена з безпечних матеріалів, без шкідливих для здоров'я добавок, що робить її відмінною для дітей.


4. Різноманіття в асортименті: Пропонується в асортименті, що дає можливість вибору з різних кольорових варіантів і додає елемент веселощів під час покупки.


5. Ідеальний подарунок: Ця м'яка мишка стане чудовим подарунком для дітей будь-якого віку, приносячи радість і посмішку.


6. Універсальність використання: Підходить як для ігор вдома, так і для того, щоб стати чудовим декоративним елементом в кімнаті.


7. Легкість догляду: Іграшку легко чистити і підтримувати в чистоті, що робить її практичним вибором для маленьких дітей.


М'яка мишка в комбінезоні 5349/33 в асортименті - це не просто іграшка, а вірний співак, який приносить радість та затишок у світ вашого малятка.


Можете купити вже сьогнодні!

Характеристики
Вес 400 гр
Категория товара Звірі
Пол Для всех
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тип Ведмідь
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары