Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 139822~1
Артикул: КТ-800701

Лялька Our Generation Таліта 46 сантиметрів у сукні з капелюшком BD31140Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1116 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Our Generation Таліта 46 сантиметрів у сукні з капелюшком BD31140Z


Це чарівна та стильна іграшка, яка принесе радість і натхнення в світі дитячої уяви. Вона представляє собою модну ляльку в красивому платті з капелюхом, готову до модних пригод.


Основні характеристики товару:




  1. Сучасний дизайн: Лялька "Таліта" має сучасний і деталізований дизайн, який відображає останні модні тенденції. Її нарядне плаття і стильний капелюх надають їй неповторний вигляд.




  2. Висока якість: Ця лялька виготовлена з високоякісних матеріалів, що забезпечує її тривалий термін служби. Вона стійка до активних ігор і досліджень.




  3. Модний образ: Лялька одягнута в красиве плаття і прикрашена елегантним капелюхом, що дозволяє дітям створювати стильні образи і втілювати модні фантазії.




  4. Розвивальний аспект: Гра з цією лялькою сприяє розвитку соціальних навичок, уяви та творчого мислення у дітей. Вони можуть вигадувати свої власні історії та пригоди для ляльки.




  5. Ідеальний розмір: Лялька має висоту 46 сантиметрів, що робить її зручною для обіймань і ігор. Вона легко поміщається в руках дитини.




Лялька "Таліта" з колекції Our Generation - це чудовий спосіб надихнути дітей на творчість і модні пригоди. Вона дозволяє дітям втілювати свої модні ідеї і створювати свої власні історії в світі моди і уяви.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Ляльки та аксесуари
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары