Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 139813~1
Артикул: КТ-800710

Лялька Our Generation Hollyday Hope Hope Хоуп 46 см BD31085Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1135 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Our Generation Hollyday Hope Хоуп 46 см BD31085Z


Це чудова іграшка, створена, щоб принести волшебство і радість у життя вашої маленької принцеси. З цією лялькою ваша дівчинка зможе вирушити в захоплюючі пригоди і створювати неймовірні історії.


Основні характеристики товару:




  1. Реалістичний дизайн: Лялька "Holiday Hope" має красивий і деталізований дизайн, що робить її схожою на справжню дівчинку. У неї гарбузовий одяг і чарівне обличчя.




  2. Висока якість: Лялька виготовлена з використанням високоякісних матеріалів, що робить її міцною і довговічною. Вона спроектована так, щоб витримувати безліч ігрових пригод.




  3. Аксесуари: Лялька постачається з різними аксесуарами, які дають змогу дітям створювати різні образи і грати в різноманітні сценарії. У комплекті є стильний одяг і додаткові аксесуари.




  4. Розвивальний аспект: Гра з цією лялькою сприяє розвитку уяви, соціальних навичок і творчого мислення у дітей. Вона допомагає дітям розвивати свої навички під час гри.




  5. Ідеальний розмір: Лялька має висоту 46 см, що робить її ідеальною для обіймів і надихаючої гри. Вона легко поміщається в руках дитини.




Лялька "Holiday Hope" з колекції Our Generation - це чудовий подарунок для маленьких дівчаток, які мріють про казкові пригоди та веселі ігри. Вона принесе багато радості та натхнення, а також стане вірним супутником у світі уяви та творчості вашої дитини.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 1,1 кг
Категория товара Ляльки та аксесуари
Материал пластик, текстиль
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тип Ляльки
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары