Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 135079~1
Артикул: КТ-800705

Лялька Our Generation Паркер Deluxe із волоссям що росте BD37017Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1406 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Our Generation Паркер 46 см Deluxe із волоссям,що росте BD37017Z


Лялька Our Generation Паркер - це особлива лялька з блакитними очима, довгими чорними віями і зачіскою, що розширюється. Її волосся може рости, якщо акуратно повернути механізм на її спині, а потім потягнути за пасма. Поворот у зворотний бік поверне волосся до його початкової довжини. Паркер любить доглядати за своїм волоссям, створювати різні зачіски, включно з хвостиками та косичками. З лялькою поставляються аксесуари, які дозволяють створювати різноманітні образи, а книжечка з ідеями для зачісок може надихнути на нові творчі ідеї.


Ляльки Our Generation виготовлені з високоякісного вінілу і мають м'яке наповнення. Вони вирізняються реалістичною зовнішністю та ніжним одягом у спокійних кольорах. Деякі з них постачаються з додатковими наборами одягу та аксесуарів, що дає змогу дітям створювати безліч різних образів і змінювати їх.


Гра з лялькою Our Generation сприяє розвитку відповідальності та турботи про інших, поліпшенню комунікативних навичок. Вона також розвиває фантазію і творчі здібності дітей, даючи їм змогу вигадувати нові історії та образи для своєї ляльки.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Ляльки та аксесуари
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары