Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
  • Лялька Our Generation Deluxe Дженні BD31173Z
Код: 175786~1
Артикул: КТ-800697

Лялька Our Generation Deluxe Дженні BD31173Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Оригінал
  • 1604 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Our Generation Deluxe Дженні 46см BD31173Z


Лялька Our Generation Дженні з колекції Deluxe Dolls - справжня маленька пекарка і готова поділитися світом веселих приготувань десертів. У комплекті з лялькою йде безліч аксесуарів для випічки, роблячи гру ще більш захоплюючою. Ось деякі особливості цієї ляльки:




  1. Аксесуари для випічки: Лялька Дженні постачається з різноманітними аксесуарами для випічки, такими як форми, лопатки, форми для кексів і т.д. Це дозволяє маленьким пекарям уособлювати свої кулінарні фантазії в грі.




  2. Книга про пригоди в Sweet Shoppe: У комплект входить книга англійською мовою, що розповідає про пригоди Дженні в пекарні Sweet Shoppe. Це не лише стимулює читання, а й додає елемент сюжету до гри.




  3. Розвиваюча гра: Гра з лялькою Дженні підтримує розвиток фантазії та сюжетно-рольової гри. Діти можуть уособлювати різні ролі, будь то пекар, кондитер або навіть власник власної кондитерської.




  4. Навчання приготуванню: Лялька може служити відмінним засобом навчання дітей базовим навичкам приготування їжі та введення їх у світ кулінарії.




  5. Розвиваючий естетичний смак: З фокусом на випічці та створенні десертів, ця лялька може допомогти розвивати естетичний смак у дітей, а також надихати їх на творчість у кулінарії.




Лялька Our Generation Дженні з колекції Deluxe Dolls надає безліч можливостей для творчої гри та розвитку різних навичок у дітей.


Встигніть купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 1,5 кг
Высота 46 см
Категория товара Ляльки та аксесуари
Материал пластик, текстиль
Производитель Оригінал
Размер 32х51х13 см
Страна производитель Китай
Тип Ляльки
Упаковка коробка
Возраст від 3 років

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары