Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 135080~1
Артикул: КТ-800697

Лялька Our Generation Deluxe Дженні BD31173Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1604 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Our Generation Deluxe Дженні 46см BD31173Z


Лялька Our Generation Дженні з колекції Deluxe Dolls - справжня маленька пекарка і готова поділитися світом веселих приготувань десертів. У комплекті з лялькою йде безліч аксесуарів для випічки, роблячи гру ще більш захоплюючою. Ось деякі особливості цієї ляльки:




  1. Аксесуари для випічки: Лялька Дженні постачається з різноманітними аксесуарами для випічки, такими як форми, лопатки, форми для кексів і т.д. Це дозволяє маленьким пекарям уособлювати свої кулінарні фантазії в грі.




  2. Книга про пригоди в Sweet Shoppe: У комплект входить книга англійською мовою, що розповідає про пригоди Дженні в пекарні Sweet Shoppe. Це не лише стимулює читання, а й додає елемент сюжету до гри.




  3. Розвиваюча гра: Гра з лялькою Дженні підтримує розвиток фантазії та сюжетно-рольової гри. Діти можуть уособлювати різні ролі, будь то пекар, кондитер або навіть власник власної кондитерської.




  4. Навчання приготуванню: Лялька може служити відмінним засобом навчання дітей базовим навичкам приготування їжі та введення їх у світ кулінарії.




  5. Розвиваючий естетичний смак: З фокусом на випічці та створенні десертів, ця лялька може допомогти розвивати естетичний смак у дітей, а також надихати їх на творчість у кулінарії.




Лялька Our Generation Дженні з колекції Deluxe Dolls надає безліч можливостей для творчої гри та розвитку різних навичок у дітей.


Встигніть купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 1,5 кг
Категория товара Ляльки та аксесуари
Материал пластик, текстиль
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тип Ляльки
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары