Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 135081~1
Артикул: КТ-800698

Лялька Our Generation DELUXE АЙЛА 46 сантиметрів BD31008Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1116 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Our Generation DELUXE АЙЛА 46 сантиметрів BD31008Z


Це вишукана та дивовижна іграшка, створена для надихання та веселих ігор. Ця лялька приносить з собою безліч можливостей для творчості та уяви, дозволяючи дітям погрузитися в захопливий світ пригод.


Основні характеристики товару:




  1. Унікальний дизайн: Лялька "Айла" має чудовий і деталізований дизайн, що робить її по-справжньому особливою. У неї стильний одяг і чарівне обличчя.




  2. Висока якість: Ця лялька виготовлена з використанням високоякісних матеріалів, що гарантує її міцність та тривалий термін служби. Вона розроблена, щоб витримувати безліч ігрових пригод.




  3. Аксесуари та одяг: До комплекту ляльки входить різноманітний одяг та аксесуари, що дозволяють дітям створювати різні образи та змінювати стиль ляльки.




  4. Розвиваючий аспект: Гра з цією лялькою сприяє розвитку соціальних навичок, уяви та творчого мислення у дітей. Вони можуть вигадувати свої власні історії та ролі для ляльки, що стимулює їх творчість.




  5. Ідеальний розмір: Лялька має висоту 46 сантиметрів, що робить її зручною для обіймань та гри. Вона легко поміщається в руках дитини.




Лялька Our Generation DELUXE "Айла" - це не просто іграшка, це джерело натхнення та задоволення для дітей. Вона дозволяє їм створювати дивовижні моменти та досліджувати світ уяви. Ця лялька стане вірним спутником у веселих та творчих пригодах вашої дитини.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Ляльки та аксесуари
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары