Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 139815~1
Артикул: КТ-800717

Лялька Our Generation Леслі з собакою 46 см BD31201Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1491 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Our Generation Леслі з собакою 46 см (BD31201Z)


Лялька Our Generation Леслі з собакою - ідеальна супутниця для вашої маленької принцеси. З цією лялькою вашому дитині відкриється захоплюючий світ гри та уяви, де вона зможе створювати неймовірні історії та пригоди.


Основні характеристики:




  1. Дивовижна лялька Леслі: Лялька Леслі - справжня красуня у розкішних нарядах. Її довге волосся можна зачісувати і прикрашати, створюючи різноманітні зачіски.




  2. Постачається з собакою: Цей набір включає не лише ляльку, але й чудову собачку-компаньйона. Ваша дитина зможе доглядати за нею і грати разом, що додасть реалізму і веселощів.




  3. Висока якість: Лялька та її аксесуари виконані з особливою увагою до деталей і виготовлені з якісних матеріалів, забезпечуючи тривалий термін служби і безпечну гру.




  4. Розмір і дизайн: Лялька має зручний розмір - 46 см, що робить її ідеальним спутником для дітей. Одяг та аксесуари Леслі виконані в стильному дизайні, який вражає уяву та надихає на гру.




  5. Розвивальна гра: Ляльки Our Generation сприяють розвитку соціальних навичок, творчого мислення та уяви у дітей. Ваші малята будуть створювати унікальні сюжети та цікаві історії з цією лялькою.




Лялька Our Generation Леслі з собакою - ідеальний подарунок для вашої маленької принцеси. Вона стане вірним другом у світі уяви, допоможе розвивати навички догляду та уяви, і принесе безліч веселощів та радості вашій дитині.


Можна купити вже зараз!

Характеристики
Вес 1,3 кг
Категория товара Ляльки та аксесуари
Комплект поставки кукла-1шт, питомец-1шт, аксессуары
Материал пластик, текстиль
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тип Ляльки
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары