Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 139823~1
Артикул: КТ-800703

Лялька Our Generation Лія 46 сантиметрів BD31062Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1116 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Our Generation Лія 46 сантиметрів BD31062Z


Це чарівна іграшка, створена, щоб порадувати дітей своєю красою та унікальним стилем. З цією лялькою ваша дитина зможе втілити свої фантазії та створити неймовірні історії.


Основні характеристики товару:




  1. Прекрасний дизайн: Лялька "Лія" має стильний і деталізований дизайн, що робить її надзвичайно привабливою. У неї гарний одяг і чарівне обличчя.




  2. Висока якість: Лялька виготовлена з використанням високоякісних матеріалів, що робить її міцною та довговічною. Вона спроектована так, щоб витримувати безліч ігрових пригод.




  3. Аксесуари та одяг: У комплект ляльки входить різноманітний одяг та аксесуари, що дозволяють дітям створювати різні образи та змінювати стиль ляльки.




  4. Розвивальний аспект: Гра з цією лялькою сприяє розвитку соціальних навичок, уяви та творчого мислення у дітей. Вони можуть вигадувати власні історії та ролі для ляльки, що стимулює їх творчість.




  5. Ідеальний розмір: Лялька має висоту 46 сантиметрів, що робить її зручною для обіймів та ігор. Вона легко поміщається в руках дитини.




Лялька "Лія" із колекції Our Generation - це чудовий подарунок для дітей, які цінують красу і моду, та мріють створювати свої власні міркування. Вона надихає на творчість та гру, та стане надійним супутником у світі уяви вашої дитини.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Ляльки та аксесуари
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары