Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 134765~1
Артикул: КТ-800790

Лялька Lotus Onda Кессіді Піжамна вечірка 38 см 15023

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1004 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Lotus Onda Кессіді "Піжамна вечірка" 38 см 15023


Лялька Lotus Кессіді з колекції "Піжамна вечірка" являє собою видатну іграшку з безліччю особливостей. Ось деякі характеристики та особливості цієї ляльки:




  1. Реалістичний зовнішній вигляд: Лялька Кессіді ретельно опрацьована, і її риси обличчя і пропорції надають їй вигляду справжньої дитини. Це робить ігровий досвід більш надихаючим.




  2. М'яконабивне тіло: У цієї ляльки м'яконабивне тіло, що робить її приємнішою на дотик і приємнішою для обіймів. Гумові руки, ноги і голова надають їй додаткової реалістичності.




  3. Комплектація: Лялька поставляється в комплекті з тематичною піжамою, ковдрою, капцями і подушкою. Аксесуар у формі песика та візерунок із кісточками на ковдрі надають іграшці додаткового шарму.




  4. Густе волосся: У Кессіді густе і розкішне руде волосся, яке легко розчісується. Це дає змогу дітям займатися доглядом за волоссям і розвивати свої навички.




  5. Розвиток: Ігри в стилі "доньки-матері", коли діти піклуються про ляльку, сприяють розвитку їхньої уяви та емоційного інтелекту. Ця лялька може стати чудовим засобом для творчої гри та натхнення у дітей.




Лялька Lotus Кессіді з колекції "Піжамна вечірка" є високоякісною іграшкою, яка може бути чудовим подарунком для дітей і сприяти їхньому розвитку через ігровий процес.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Ляльки та аксесуари
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары