Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 131745~1
Артикул: КТ-120843

Лялька Tweens руда з аксесуарами EY2431

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 460 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Лялька Tweens руда з аксесуарами EY2431


Це чудова іграшка, призначена для маленьких модниць і любителів творчості. Ця лялька має яскравий зовнішній вигляд, руде волосся і поставляється з різноманітними аксесуарами, даючи змогу дітям створювати унікальні образи і втілювати свої творчі ідеї.


Основні характеристики:




  1. Руде волосся: Лялька має гарне руде волосся, яке можна укладати і прикрашати, що сприяє розвитку моторики і творчого уявлення.




  2. Різноманітні аксесуари: У комплекті з лялькою йдуть різноманітні аксесуари - одяг, прикраси, сумочка та інші елементи, даючи змогу дітям створювати різні образи та історії.




  3. Виготовлення з безпечних матеріалів: Лялька виготовлена з безпечних матеріалів, що робить її придатною для гри навіть для маленьких дітей.




  4. Стимулює творче мислення: Лялька Tweens сприяє розвитку творчого мислення і надає дітям можливість виражати себе через моду і стиль.




  5. Компактні розміри: Зручні розміри ляльки роблять її легкою в управлінні, а також зручною для взяття з собою в подорожі або гри в гостях.




  6. Чудовий подарунок: Лялька Tweens руда з аксесуарами EY2431 стане чудовим подарунком для маленьких модниць і творчих особистостей, надихаючи їх на створення власного стилю.




Ця лялька не тільки розвиває творчі навички, а й приносить радість дітям, даючи їм змогу втілювати свої мрії про стильний та унікальний вигляд.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 180 гр
Категория товара Ляльки та аксесуари
Пол Для девочек
Производитель Другие
Размер 31,2*25,5*7,3 см
Страна производитель Китай
Тип Ляльки LOL
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары