Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 136548~1
Артикул: КТ-805184

Кубики Janod Місто 70 елементів 08080

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1158 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Кубики Janod Місто 70 елементів J08080


Це набір яскравих і різноманітних дерев'яних конструкторів, розроблений спеціально для маленьких дослідників і майбутніх архітекторів. Цей захоплюючий ігровий набір є ідеальним способом розвивати творчі здібності та уяву дітей.


Основні характеристики товару:




  1. Кількість елементів: Набір складається з 70 дерев'яних кубиків різних форм і розмірів, що дозволяє створювати різноманітні конструкції та фантастичні міські пейзажі.




  2. Якість матеріалу: Кубики виготовлені з натурального дерева високої якості, що робить їх безпечними для дітей. Вони міцні та довговічні, гарантуючи довгі години гри.




  3. Навчальний аспект: Цей набір стимулює розвиток моторики, координації рухів, а також вчить дітей відрізняти форми, кольори і розміри.




  4. Креативність: Ваша дитина зможе втілити свої яскраві ідеї, створюючи власне місто або світ за допомогою цих кубиків. Це відмінна можливість розвивати уяву та логічне мислення.




  5. Безпека: Всі деталі пройшли ретельне тестування і відповідають стандартам безпеки для іграшок. Немає гострих кутів або дрібних деталей, які могли б становити небезпеку.




Кубики Janod Місто 70 елементів J08080 - це ідеальний подарунок для дітей, які обожнюють конструювати, і для батьків, які цінують якісні та освітні іграшки. Цей набір допоможе дітям розвивати навички та здібності, а також відкриє перед ними світ творчості та уяви.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 1,6 кг
Категория товара Кубики та пірамідки
Комплект поставки коврик-сумка (75*75 см)-1шт, кубики-70шт
Материал дерево, картон
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тип Кубики
Возраст от 3 до 6 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары