Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 144128~1
Артикул: КТ-800148

Конструктор СОВІ. World Of Tanks M4 Sherman A1 Шерман Файрфлай СОВІ-3007А

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1278 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Конструктор СОВІ. World Of Tanks M4 Sherman A1 Шерман Файрфлай


Це захоплюючий набір, який дозволить вам відчути себе як справжнім генералом на полі бою. Цей конструктор складається з 500 деталей, які легко збираються за допомогою докладних інструкцій, доданих до набору.


Один з найпопулярніших танків Другої світової війни, M4 Sherman, представлений у вигляді моделі Шерман Файрфлай - змодифікованої версії з підвищеною бойовою потужністю завдяки встановленню потужної гармати.


Основні особливості:




  1. Реалістичний дизайн: Модель Шерман Файрфлай відтворюється з найвищою уважністю до деталей, що робить її відмінною реплікою справжнього танка.




  2. Збірка та навчання: Збирання цього конструктора не тільки розважливе, але і пізнавальне. Детальні інструкції допоможуть вам крок за кроком побудувати свій власний танк і дізнатися більше про його історію.




  3. Ігровий досвід: Ця модель може стати частиною ваших військових ігор або колекції. Її реалістичний вигляд та відмінна якість збірки зроблять її цінним додатком до вашого арсеналу.




  4. Відмінний подарунок: Цей конструктор ідеально підходить як для дітей, так і для дорослих. Якщо ви шукаєте оригінальний та цікавий подарунок, то він стане відмінним вибором.




Конструктор СОВІ. World Of Tanks M4 Sherman A1 Шерман Файрфлай - це шанс зануритися у світ історії і техніки війни та створити свій власний шедевр з допомогою цього захоплюючого набору. Вирушайте на бойовий шлях з цим захоплюючим конструктором і почуйте драйну атмосферу World Of Tanks в реальному житті.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 700 гр
Категория товара Лего сумісні конструктори
Количество деталей 500
Материал пластик
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Возраст от 8 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары