Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 135488~1
Артикул: КТ-805003

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Руїн FNT0284

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 894 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Руїн FNT0284


Це вражаючий предмет для шанувальників гри Fortnite, який дозволяє вам мати свого улюбленого персонажа поруч із собою. Ця фігурка деталізовано відтворює образ Руїн, надаючи йому реалістичний вигляд та вишукані деталі.


Основні характеристики та особливості колекційної фігурки Jazwares Fortnite Legendary Series "Руїн" (FNT0284):




  1. Реалістичний дизайн: Фігурка має надзвичайно реалістичний дизайн, який точно відтворює зовнішній вигляд персонажа Руїн з гри Fortnite. Кожна деталь пророблена з великою увагою до дрібниць, надаючи фігурці аутентичний вигляд.




  2. Висока якість матеріалів: Фігурка виготовлена з високоякісних матеріалів, що забезпечує їй міцність та тривалу експлуатацію.




  3. Колекційний предмет: Ця фігурка входить до колекційної серії і є ідеальним доповненням для збірки фанатів Fortnite. Вона може бути чудовим подарунком для шанувальників гри.




  4. Компактний розмір: Фігурка має зручний компактний розмір, що дозволяє розмістити її на полиці, столі або в іншому місці вашої вибору, демонструючи свою унікальність та стиль.




  5. Збереження деталей: Фігурка легко очищається від пилу і забруднень, що дозволяє тримати її в ідеальному стані протягом тривалого часу.




Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series "Руїн" (FNT0284) - це вишуканий предмет, який додасть вашій колекції витончений стиль та реалістичність персонажа з улюбеної гри. Ця фігурка стане гідним доповненням до вашої колекції та принесе вам багато задоволення від спостереження за ней.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Роботи і трансформери
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары