Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 134680~1
Артикул: КТ-804740

Чемодан-каталка Big "Путешествие" з відділенням для речей блакитний 55352

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1261 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Чемодан-каталка Big "Путешествие" з відділенням для речей блакитний
55352


Це практичний та захоплюючий аксесуар для дітей, який зробить подорожі та пересування ще цікавішими та зручними. Цей чемодан поєднує в собі функціональність та розвагу, надаючи дітям можливість переносити свої речі та одночасно використовувати його як каталку для активних ігор. Ось основні характеристики цього товару:




  1. Захопливий дизайн: Чемодан-каталка "Путешествие" виконаний в привабливому дизайні, який приверне увагу дітей. Яскравий блакитний колір і цікаві ілюстрації на чемодані дозволяють дітям захоплююче проводити час, граючись і подорожуючи.




  2. Зручний відділ для речей: Цей чемодан обладнаний відділенням для речей, яке дозволяє дітям зручно пакувати та переносити свої особисті речі, іграшки або одяг. Це робить його чудовим спутником для поїздок і пригод.




  3. Каталка з рукояткою: Чемодан-каталка оснащений зручною рукояткою, яка дозволяє дітям легко перетворювати його в каталку. Діти можуть тягти чемодан за рукоятку, граючись під час пересувань.




  4. Міцний і надійний: Виготовлений з міцних матеріалів, чемодан має тривалість, що гарантує його довгий термін служби навіть при інтенсивному використанні.




  5. Розвиваючий аспект: Цей чемодан-каталка сприяє розвитку координації рухів у дітей і навчає їх відповідальності, оскільки вони можуть самостійно пакувати та переносити свої речі.




Чемодан-каталка "Путешествие" з відділенням для речей червоний 055350 - це чудовий спосіб зробити подорожі та пересування для дітей більш цікавими та зручними. Він поєднує в собі практичність та розвагу, надаючи можливість дітям активно грати та навчатися під час цього процесу.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 1,4 кг
Категория товара Велобіги
Максимальная нагрузка 50 кг
Материал комбинированный
Производитель Другие
Тип Толокар
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары