Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 132189~1
Артикул: КТ-400516

Картина за номерами з лаком ArtCraft аніме "Вовча сила" 40*50 см * 10315-AC

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 260 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Картина за номерами аніме "Вовча сила" 40*50 см * 10315-AC



Картина за номерами аніме жанру - це ідеальний спосіб зануритися в захопливий світ мистецтва і японської анімації. Вона стане чудовим подарунком для всіх цінителів аніме та любителів рукоділля. Ось чому ви не можете пропустити шанс придбати цей унікальний товар:




  1. Мистецтво у ваших руках: Картина за номерами - це не просто картина, це можливість стати художником! Ви можете купити цей набір і замовити власне творче виробництво, навіть якщо у вас немає досвіду в малюванні.




  2. Анімаційна магія: Якщо ви цінуєте аніме і японську культуру, то картина за номерами аніме жанру дозволить вам створити твір мистецтва, натхненний вашими улюбленими персонажами і сюжетами.




  3. Екологічно чисті фарби: Наші набори постачаються з екологічно безпечними акриловими фарбами, що робить їх безпечними для вас і природи. Ви можете творити, не турбуючись про шкідливі речовини.




  4. М'які нейлонові пензлі: Кожен набір включає в себе м'які і міцні нейлонові пензлі, які роблять процес малювання легким і приємним. Ваші рухи будуть плавними і точними.




  5. Творча медитація: Замовивши картини за номерами аніме жанру, ви отримуєте не тільки готове мистецтво, але і можливість розслабитися і зануритися в медитативний процес створення. Це відмінний спосіб зняти стрес і розвинути креативність.




  6. Прикраса інтер'єру: Готова картина стане ідеальною прикрасою вашого дому або офісу. Вона додасть атмосферу затишку і оригінальності в будь-який простір.




Не пропустіть можливість придбати картини за номерами аніме жанру і відчути магію мистецтва разом із нами. Створіть свій власний шедевр прямо зараз!

Характеристики
Категория товара Картини за номерами
Количество красок 22
Комплект поставки Холст, краски, кисти
Производитель ArtCraft
Размер 40*50 см
Страна производитель Украина
Тип Набір
Уровень сложности 3
Возраст от 6 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары