Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 132731~1
Артикул: КТ-40363

Картина за номерами з лаком ArtCraft Genshin Impact "Чародійка" 40х50 см 10365-AC

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 259 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Картина за номерами Genshin Impact "Чародійка" 40х50 см 10365-AC



Картини за номерами Genshin Impact: Оживіть Світ Тейвата на своїй стіні!




  1. Унікальна можливість мати свого улюбленого персонажа Genshin Impact на стіні. Наші картини за номерами надають вам шанс втілити в життя вашого героя величезного світу Genshin Impact, роблячи ваш інтер'єр унікальним.




  2. Зіберіть колекцію і станьте справжнім фанатом. Придбавши кілька картин за номерами з різними персонажами, ви зможете створити в себе вдома справжню галерею, що відображатиме вашу пристрасть до цієї дивовижної гри.




  3. Замовте картини за номерами Genshin Impact і подаруйте собі майстер-клас з живопису. Поступове розфарбовування кожної деталі даст вам унікальний досвід, а в результаті у вас буде творіння мистецтва, створене власними руками.




  4. Це цікавий спосіб внести магію Genshin Impact у своє повсякденне життя. Ці картини не тільки прикрасять вашу стіну, але й кожен раз, коли ви на них дивитесь, нагадають про захопливий пригодницький світ Тейвата.




  5. Подаруйте собі захоплююче хобі і миті релаксу. Картини за номерами Genshin Impact пропонують спосіб розслабитися, сконцентруватися і погрузитися у світ мистецтва та фентезі.




  6. Станьте частиною спільноти Genshin Impact. Замовляючи і розфарбовуючи ці картини, ви приєднуєтеся до багатьох фанатів, які також закохані в цей дивовижний світ. Обмінюйтеся досвідом та враженнями!




  7. Персональний подарунок для себе чи близького фаната. Подаруйте собі радість, замовивши яскраве творіння, яке щодня нагадуватиме вам про вашу пристрасть до Genshin Impact.




  8. Унікальний елемент декору, який викличе захоплення у гостей. Ваші друзі та гості будуть вражені вашим смаком і стилем, коли побачать картину за номерами з персонажем Genshin Impact на вашій стіні.



Характеристики
Вес 600 гр
Категория товара Картини за номерами
Количество красок 20
Комплект поставки Холст, деревян.подрамник, акрил. краски, кисти
Производитель ArtCraft
Страна производитель Украина
Тип Набір для розпису за номерами
Уровень сложности 2
Возраст от 6 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары