Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 141087~1
Артикул: КТ-60765

Канцелярський набір Динозавр Жовтий 8025Ж

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 457 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Канцелярський набір Динозавр Жовтий 8025Ж


Це веселий і функціональний комплект для маленьких любителів яскравих речей та захоплюючих моментів в школі або вдома. Цей набір поєднує в собі оригінальний дизайн з елементами динозавра та необхідні шкільні приладдя.


Основні характеристики:




  1. Яскравий дизайн з динозавром: Кожен елемент набору прикрашений яскравими та веселими зображеннями динозавра, що робить шкільні приладдя більш привабливими для дітей.




  2. Комплектація для школи: Набір включає в себе основні канцелярські предмети, необхідні для занять у школі: олівці, ручку, гумку, точилку та лінійку.




  3. Якісні матеріали: Приладдя виготовлене з високоякісних матеріалів, забезпечуючи тривалий термін служби та зручність у використанні.




  4. Зручність і портативність: Набір легко поміщається в рюкзак або пенал, забезпечуючи зручність транспортування та зберігання шкільних приладдь.




  5. Підходить для різного віку: Дизайн і функціональність набору роблять його відмінним для учнів початкових класів, стимулюючи інтерес до навчання.




  6. Чудовий подарунок: Канцелярський набір "Динозавр Жовтий" може стати чудовим подарунком для дітей, вносячи радість і задоволення в щоденні шкільні заняття.




Цей яскравий і цікавий набір не тільки допоможе дитині в школі, але й створить позитивний настрій завдяки своєму веселому дизайну з динозаврами.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 450 гр
Категория товара Канцелярія
Материал комбинированный
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тип Набір
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары