Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 144695~1
Артикул: КТ-803536

Ігровий набір-сюрприз фігурки Li'l Woodzeez Bobblehead іграшка 3шт 63100Z

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 486 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Ігровий набір-сюрприз фігурки Li'l Woodzeez Bobblehead іграшка 3шт 63100Z


Іграшка Li'l Woodzeez Bobblehead - це надзвичайно милий та захоплюючий набір, який обов'язково приверне увагу як дітей, так і дорослих. Цей набір включає в себе 3 надзвичайно чарівних персонажів із Серії 3 Li'l Woodzeez, кожен з яких обладнаний яскравими та унікальними рисами.


Особливості товару:




  1. Три ляльки: Усередині кожного набору Li'l Woodzeez Bobblehead 3 шт знаходиться трійка чарівних персонажів, кожен з яких має свій власний образ та характер. Ці ляльки сподобаються дітям будь-якого віку та дозволять розвивати уяву, створюючи різноманітні сценарії та історії.




  2. Боббл-голови: Кожна з ляльок у цьому наборі обладнана боббл-головою, яка надає їм додаткового шарму. Діти будуть у захваті від того, як персонажі оживають кожним рухом.




  3. Інтерактивне сприйняття: Гра з цими ляльками допоможе дітям розвивати координацію рухів, моторику рук та уяву. Вони зможуть створювати свої власні мирні та веселі історії, поглиблюючись у захоплюючий процес гри.




  4. Колекційний елемент: Li'l Woodzeez Bobblehead 3 шт з Серії 3 - це відмінне доповнення до вашої колекції Li'l Woodzeez або чудовий старт для нової. Збирайте різні серії та створюйте свій унікальний світ Woodzeez.




  5. Якісні матеріали: Ці іграшки виготовлені з безпечних для здоров'я матеріалів, що робить їх підходящими для дітей. Вони прості в догляді і легко чистяться.




Li'l Woodzeez Bobblehead 3 шт з Серії 3 - це чудовий вибір для дітей, які бажають поглибитися в захоплюючий світ уяви та розвивати свої навички гри. Ці ляльки стануть відмінним подарунком і принесуть радість та веселощі в будинок кожної родини.


Можете купити товар вже сьогодні!

Характеристики
Вес 125 гр
Категория товара Різні набори з фігурками
Количество деталей 3
Материал комбинированный
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тематика Герої мультфільмів
Возраст от 4 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары