Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 144143~1
Артикул: КТ-804464

Ігровий набір Плита і посуд Ecoiffier 21 аксесуар 002649

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 486 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Ігровий набір Плита і посуд Ecoiffier 21 аксесуар 002649


Ігровий набір "Плита і посуд Ecoiffier 21 аксесуар 002649" - це відмінний вибір для розваги маленьких шеф-кухарів і майбутніх господинь. Цей ігровий набір представляє собою набір аксесуарів, розроблених спеціально для дітей, щоб вони могли імітувати приготування їжі і грати в рольові ігри.


Основні характеристики і особливості цього набору:




  1. Комплектація: У ігровому наборі включено 21 аксесуар, що робить його різноманітним і цікавим для дітей. Серед аксесуарів є каструлі, сковородки, каструлі з кришкою, ложки, виделки, ножі та інші предмети, необхідні для приготування смачних "страв".




  2. Безпека: Всі аксесуари виготовлені з безпечних для дітей матеріалів, що не містять шкідливих речовин. Це забезпечує безпеку та турботу про здоров'я маленьких користувачів.




  3. Реалістичний дизайн: Аксесуари мають реалістичний дизайн, що робить гру ще цікавішою. Діти зможуть легко втілити в життя роль справжніх кухарів і готувати уявні страви.




  4. Розвиток навичок: Гра з цим набором сприяє розвитку уяви, творчого мислення та соціальних навичок. Діти можуть грати разом з друзями або батьками, беручи участь в спільних кулінарних пригодах.




  5. Підходить для дітей: Набір рекомендується для дітей від 18 місяців і старших. Це відмінний спосіб ознайомити з світом кулінарії та рольових ігор.




Ігровий набір "Плита і посуд Ecoiffier 21 аксесуар 002649" - це чудовий спосіб надихнути маленьких дослідників, навчати їх основним навичкам готування, а також розвивати їхню уяву та соціальні навички. Цей набір є надійним і безпечним вибором для дітей і прекрасним подарунком для маленьких шанувальників кулінарії.


Можете купити товар вже сьогодні!

Характеристики
Вес 800 гр
Категория товара Кухні та кухонні набори
Количество деталей 21
Материал пластик
Производитель Другие
Тип Кухонний набір
Возраст от 18 мес

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары