Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 138062~1
Артикул: КТ-804397

Ігровий набір школа у валізі Ami&Co Письмовий стіл на колесах з лампою 2093

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 702 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Ігровий набір школа у валізі Ami&Co Письмовий стіл на колесах з лампою (2093)


Мобільний стіл з набором "Пісьмяний стіл на колесах" представляє собою унікальний комплект, який дозволяє дітям розвиватися та вчитися через гру. Основні особливості та можливості цього набору такі:




  1. Зручність та Портативність: Комплект обладнаний зручною ручкою для легкості перенесення, а також кермом, що дозволяє дітям переміщати його з кімнати в кімнату, створюючи власний творчий куточок в будь-якому місці.




  2. Затишок та Комфортний Столик: Розгорнутий столик стає затишним та комфортним місцем для ігор і навчання. З підвісною іграшковою лампою та годинником із кумедним котиком, діти можуть відчути себе як у справжньому кабінеті.




  3. Навчання Через Гру: У комплекті є рахівниця з кубиків і намистин, які розвивають навички рахунку та математики, а також стимулюють фантазію та творче мислення дитини.




  4. Магнітна Дошка: Велика магнітна дошка займає значну частину робочої поверхні, надаючи місце для малювання, навчання та творчості. Малюнки легко стираються магнітною гумкою, готуючи поверхню до нових ідей.




  5. Зручне Зберігання: Виробник передбачив зручне зберігання усіх деталей всередині валізки, що дозволяє уникнути безладу в приміщенні.




  6. Живлення Підвісної Лампи: Для роботи підвісної лампи використовуються 3 батарейки AG13, які вже включені до комплекту.




Ігровий набір "Пісьмяний стіл на колесах" відкриває для дітей безліч освітніх та творчих можливостей, дозволяючи їм розвиватися та вчитися в затишних умовах власного творчого куточка.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 2 кг
Категория товара Інструменти
Количество деталей 18
Максимальная нагрузка 45 кг
Материал комбинированный
Производитель Другие
Свeтoвыe эффeкты есть
Страна производитель Китай
Тематика Розвиваючі
Тип Набір
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары