Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 144697~1
Артикул: КТ-803514

Ігрова фігурка Jazwares Angry Birds ANB Medium Playset (Pig City Build 'n L ANB0015

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 831 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Ігрова фігурка Jazwares Angry Birds ANB Medium Playset (Pig City Build 'n Launch Playset) (ANB0015)


Ігрова фігурка Jazwares Angry Birds ANB Medium Playset (Pig City Build 'n Launch Playset) (ANB0015) - це захопливий набір, призначений для дітей і шанувальників знаменитої гри Angry Birds. Цей набір дає змогу вам відтворити захопливі пригоди та баталії, які відбуваються у світі Angry Birds.


Основними характеристиками цього набору є:



  1. Детальний ігровий майданчик: Набір містить детальну модель міста поросят, де ви зможете розгортати різні сцени та ігрові ситуації. Місто виконано з великою увагою до деталей і легко впізнаване, що дає змогу зануритися в атмосферу Angry Birds.


  2. Поросята і птахи: У наборі також надані фігурки кумедних поросят і різнокольорових птахів, які можна запускати, щоб взаємодіяти з ігровим майданчиком. Це створює можливість для різноманітних сценаріїв і захопливих битв.


  3. Інтерактивна дія: За допомогою вбудованого механізму "Build 'n Launch" ви можете стріляти птахами по поросятах, намагаючись збити їх і знищити їхні оборонні споруди, як-от будиночки та барикади.


  4. Розвивальний ігровий досвід: Цей ігровий набір сприяє розвитку координації, спритності та уяви у дітей. Вони можуть створювати свої власні сюжети і стратегії, щоб подолати перешкоди і перемогти поросят.


Ігрова фігурка Jazwares Angry Birds ANB Medium Playset (Pig City Build 'n Launch Playset) (ANB0015) - це чудовий спосіб весело провести час і пережити пригоди зі світу Angry Birds прямо у себе вдома. Цей набір підходить як для індивідуальної гри, так і для гри з друзями, що робить його чудовим подарунком для дітей і шанувальників цієї популярної франшизи.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 500 гр
Категория товара Різні набори з фігурками
Количество деталей 25
Материал комбинированный
Производитель Другие
Страна производитель Китай
Тематика Кіно та мультфільми
Тип Набір
Возраст от 6 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары