Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
  • Іграшка "Трактор Технок" 8010
Код: 176498~1
Артикул: КТ-21057

Іграшка "Трактор Технок" 8010

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Технок
  • 226 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика
Неймовірний світ будівельної техніки захоплює дітей та дорослих. Великі потужні машини заворожують своєю роботою. Вони перетворюють непрохідні хащі та болота в автомагістралі, прокладають тунелі під морями, в пустелях будують злітні смуги для авіалайнерів завтрашнього дня. Саме тому іграшкові вантажівки, трактори, грейдери та бульдозери повинні бути в кожному дитячому автопарку та на будівельному майданчику.



Новий "Трактор ТехноК" – це великий коток для утрамбовування асфальту, ґрунту та піску. З ним можна придумати безліч сюжетно-рольових ігор вдома та на дворі. Трактор стане у пригоді для будівництва доріг, мостів та автостоянок. З котком малюк відчує себе справжнім будівельником.



Особливістьнового трактора - рухоме (шарнірне) з'єднання кабіни з моторним відсіком і робочої частини (кріплення котка-вальця). Як і в сучасних машинах такого типу, наш коток може трамбувати асфальт не тільки на прямих ділянках автодоріг, а і на з'їздах з автобанів, заїздах у двори і працювати на невеликих площадках. Великі міцні колеса дозволяють машині долати різноманітні перешкоди. У комфортній відкритій кабіні зручно розміститься улюблена іграшка. Кришка моторного відділу відкривається і малюк зможе оглянути двигун та вчасно провести обслуговування або ремонт.



Іграшка "Трактор ТехноК" стане чудовим подарункомта займе почесне місце в дитячому автопарку. Особливо цікаво гратися трактором разом з іншими іграшками даної серії, особливо великим "Самоскидом ТехноК" арт. 6238, арт. 4852 та гусеничними "Тракторами" арт.6290, арт.6276.

Сюжетно-рольові ігри добре розвивають дрібну моторику, уяву, фантазію та допомагають тренувати координацію рухів. Граючись разом, дітки розвивають соціальні та комунікативні навички.

Іграшка виготовлена з міцного якісного пластику, без запаху.

Для дітей від 3-х років.

Пакування – сітка.
Характеристики
Вес 0,4 кг
Категория товара Транспорт і техніка
Количество штук в упаковке (ящике) 4
Материал пластик
Пол Для хлопчиків
Производитель Технок
Размер 18х38х20 см
Страна производитель Україна
Тип Трактор
Упаковка Сітка
Возраст від 3 років

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары