Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 137256~1
Артикул: КТ-803581

Іграшка Super Wings Donnie запускний пристрій YW10662

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 319 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Іграшка Super Wings Donnie запускний пристрій Супер Крила Донні YW710662


Іграшка Super Wings Donnie із запускним пристроєм Супер Крила YW710662 - це уособлення персонажа з відомого мультфільму "Супер Крила".



Це такий яскравий і цікавий ігровий пристрій! Уявіть, яйце-пускова станція Donnie із серії Super Wings - це незвичайна іграшка, створена за образом і подобою популярного персонажа з мультфільму. Станція виконана з екологічно чистого пластику, має гладку текстуру і приємний на дотик яскравий помаранчевий колір. Її верхня частина прикрашена трьома блакитними кнопками, які активують відкриття капсули і запуск літачка.


Усередині цього дивовижного яйця знаходиться маленький літачок на ім'я Донні. Він має миле обличчя з великими очима і блакитним носиком, маленькі крила з блакитною окантовкою і сріблясті колеса внизу. Ця іграшка дуже проста в управлінні й абсолютно безпечна для ігор дитини.


Загальний набір містить пускову станцію у формі яйця розміром 8,5 см і літачок Донні розміром 6,5 см. Це весела і захоплива іграшка, яка точно сподобається шанувальникам мультфільму "Супер Крила", покликана потішити дітей яскравими враженнями і захопливими іграми з улюбленим героєм.



Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Герої з мультфільмів
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары