Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 176433~1
Артикул: КТ-100578

Іграшка «Самоскид ТехноК» 8515

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Технок
  • 163 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика
Презентуємо перші іграшки з нової лінійки будівельної техніки ТехноК. Ця серія є результатом досліджень маркетологів. Вперше в історії іграшкового «машинкобудування ТехноК» ми використали актуальне останніми роками поєднання блискучих полірованих поверхонь з матованими. Сподіваємося, що такі рішення сподобаються нашим покупцям, адже вони роблять силуети іграшки більш виразними і впізнаваними.

Отже, зустрічайте перший і найулюбленіший серед дітей – самоскид.



Іграшковий самоскид- це іграшка у вигляді мініатюрної версії вантажівки з відкидним кузовом. Він доступний в трьох кольорах - червоному, жовтому та зеленому. Дизайн будівельної техніки дуже реалістичний з чіткими лініями.

Одна з головних переваг цієї іграшки - її габарити та вага ( на чому наполягали маркетологи). Дитина може переносити самоскид з одного місця на інше та привозити різні невеликі предмети в кузові. Також, відкриваючи кузов, дитина може навчитися взаємодіяти з різними об'єктами та розвивати свою моторику.

Ігрові моменти, які можна використовувати під час гри з дитячим самоскидом, дуже різноманітні.



Дитина може створювати свої власні сценарії та ігрові ситуації.



Ось деякі ідеї:



1. Будівельний майданчик: дитина може грати в будівельника, вивозячи пісок, цеглу та інші будівельні матеріали на своєму самоскиді. Для цього ідеально підійде пісочниця.



2. Змагання за швидкістю: дитина може грати в перегони з іншими іграшками, прискорюючи свій самоскид та намагаючись першим дійти до фінішу.





3. Чистота і порядок: дитина може допомагати батькам збирати різні предмети та переставляти їх у кузов самоскида для подальшого вивезення на сміттєвий майданчик.



4. Сільське господарство: дитина може грати в фермера, перевозячи врожай на своєму самоскиді від поля до місяця зберігання.



Повірте, жоден хлопчик не пройде повз машинки. А батьки зможуть без сумнівів придбати цілу серію - адже завдяки оптимальним розмірам ця техніка не займе половину дитячої кімнати.



Усі машинки із нової серії - це чудовий спосіб ознайомити дітей з будівництвом та розвинути їх творчу уяву, а також фантазію. А ще серія різнокольорових машинок, поєднаних спільним дизайном, може стати відмінним подарунком.
Характеристики
Вес 0,25 кг
Категория товара Транспорт і техніка
Материал пластик
Производитель Технок
Размер 12х12х25 см
Страна производитель Україна
Тип Самоскид
Возраст від 3 років

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары