Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
  • Іграшка "Паркінг ТехноК" 0006
Код: 176582~1
Артикул: КТ-20069

Іграшка "Паркінг ТехноК" 0006

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Технок
  • 784 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика
Зустрічайте нашу круту іграшку « Паркінг ТехноК» арт. 0006, яка гарантує неймовірні емоції та захоплюючі пригоди. Ця іграшка розроблена для тих, хто любить автомобілі та поліцейські переслідування, оскільки тут є все необхідне для чудової сюжетної гри.

Іграшка "Паркінг ТехноК" складається із різноманітних деталей конструктора, трьох машинок і гелікоптера, фігурок полісменів, гоночної траси, дерев, знаків та інших елементів. Але головна родзинка – паркінг з кольоровими гаражами для кожного автомобіля та з посадковою зоною для гелікоптера на даху, яка може одночасно використовуватися як штраф майданчик, і крутим спуском донизу.

Кожна дитина зможе відчути себе справжнім патрульним, граючись нашою іграшкою «Паркінг ТехноК». Тут можна влаштувати швидкісні перегони, або ж переслідування. Адже головне завдання гри – спіймати порушників, які перевищили швидкість на трасі та завезти їхні авто на штрафмайданчик. Гра створена на основі реальних ситуацій, тому злочинці повинні будуть сплатити офіційний штраф поліції, для цього в наборі є фігурки поліцейських.

Маленькі машинки у комплекті мають веселі та цікаві гримаси, що робить гру ще веселішою. А різноманітні наліпки прикрасять кожен елемент гри та зроблять усе ще яскравішим.

Іграшка виготовлена з високоякісних матеріалів, що забезпечує довговічність та безпеку для дітей.

Гра з "Паркінгом ТехноК" допомагає дітям розвивати уяву, створюючи свої власні сценарії та історії. Маніпуляції з автомобілями та паркінгом сприяють розвитку дрібної моторики та координації рухів. Діти вивчають основні правила дорожнього руху та освоюють інші важливі навички. У комплекті 99 різноманітних елементи.
Характеристики
Вес 1,45 кг
Категория товара Паркінги, автотреки та гаражі
Количество деталей 99
Комплект поставки паркінг,авто-2шт, автобус, гвинтокрил, елементи-99
Материал пластик, метал, папір
Пол Для хлопчиків
Производитель Технок
Размер 0х0х0 см
Страна производитель Україна
Тип Паркінг
Упаковка картонна коробка
Возраст від 3 років

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары