Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 141621~1
Артикул: КТ-101236

Картина за номерами Берегу Стратегії 40х50 см GS566

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 200 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Картина за номерами Береги Strateg 40х50 см GS566


"Картини за номерами Strateg" - це набори для творчості та релаксації, призначені для створення яскравих і виразних картин на полотні. Ці набори дають змогу як художникам-початківцям, так і досвідченим майстрам створювати витвори мистецтва, слідуючи поетапній інструкції та використовуючи заздалегідь пронумеровані області на полотні й фарби.


Основні характеристики категорії товару "Картини за номерами Strateg" включають:




  1. Комплектуючі: Кожен набір містить полотно з контурним малюнком і цифрами, палітру акрилових фарб, пензлі різних розмірів та інструкцію. Ці компоненти допомагають створити картини з високим ступенем деталізації та реалізму.




  2. Простота використання: Такі набори підходять для людей усіх вікових категорій і рівнів художніх навичок. Процес створення картини за номерами Strateg інтуїтивно зрозумілий і легко освоюється. Просто дотримуйтесь інструкції та заповнюйте контури фарбами з відповідними номерами.




  3. Розмаїття мотивів: Категорія товарів "Картини за номерами Strateg" пропонує широкий вибір мотивів, починаючи від природи та тварин, закінчуючи абстрактними та сюрреалістичними композиціями. Це дає змогу кожному знайти картину, яка відповідає їхнім смакам та інтересам.




  4. Творчий релакс: Робота над картинами за номерами - це не тільки спосіб розвинути художні здібності, а й чудовий спосіб розслабитися і відволіктися від повсякденних турбот. Ця творча діяльність може слугувати чудовим засобом зняти стрес і насолодитися процесом творчості.




  5. Ідеальний подарунок: Картини за номерами Strateg можуть бути прекрасним подарунком для дітей і дорослих, особливо для тих, хто цікавиться живописом або шукає нове хобі. Вони також можуть послужити чудовим варіантом для сімейних вечорів і творчих подій.




Ці набори дають змогу перетворити ваш вільний час на захопливе і творче заняття, і результатом будуть яскраві та унікальні картини, створені власноруч.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Картини за номерами

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары