Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 131102~1
Артикул: КТ-720028

Конструктор електронний Electro Laboratory Megapack Електронний конструктор ELab-01-04

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1740 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Конструктор електронний Electro Laboratory Megapack Elab-01-04 електронний конструктор Electro Laboratory Megapack Elab-01-04



Це захопливий набір для вивчення основ електроніки, який відкриває світ електричних ланцюгів і пристроїв. З цим електронним конструктором діти можуть не тільки збирати різні схеми, а й заглиблюватися в захопливий світ науки.


Основні характеристики товару:




  1. Широкий функціонал: Electro Laboratory Megapack Elab-01-04 містить різноманітні деталі та елементи, що дають змогу створювати безліч електричних ланцюгів і пристроїв. Від простих світлових схем до складних електронних пристроїв - все це доступно в рамках цього набору.




  2. Навчання основ електроніки: Конструктор надає чудову можливість вивчення основ електроніки, як-от з'єднання, провідність, світлові та звукові ефекти. Це чудовий старт для розуміння принципів роботи різних пристроїв.




  3. Простота складання: Деталі конструктора легко з'єднуються між собою, що робить процес складання доступним і захопливим для дітей різного віку. Інструкції та схеми допоможуть їм розібратися з основами електроніки.




  4. Експериментування: Конструктор підбадьорює дітей до творчого мислення та експериментів. Вони можуть змінювати параметри ланцюгів, додавати нові елементи та спостерігати, як змінюється робота пристрою.




  5. Безпека та якість: Деталі набору виготовлені з безпечних матеріалів, які відповідають стандартам безпеки іграшок. Це гарантує безпечне та приємне використання конструктора.




  6. Живлення: Набір може включати різні елементи живлення, що дає змогу дітям спостерігати за роботою пристроїв насправді.




Конструктор Electro Laboratory Megapack Elab-01-04 являє собою захопливе поєднання навчання та розваг, стимулюючи дітей до досліджень і розуміння принципів електроніки. Цей набір подарує маленьким інженерам незабутній досвід у світі науки і техніки.



Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 1,1 кг
Категория товара Електронні конструктори
Количество штук в упаковке (ящике) 4
Пол Для мальчиков
Производитель Danko Toys
Размер 47*32*6 см
Страна производитель Украина
Тип Конструктор
Возраст от 6 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары